top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJessie De Reydt

Hallo!

Bijgewerkt op: 26 jan. 2021

Ik ben Jessie en ben verheugd jullie te vertellen dat ik een professioneel trimsalon open doe in Ramsel/Herselt ! Ik stel me even voor . Al van kleins af aan heb ik een grote voorliefde voor dieren, mijn droom was dan ook om dit als beroep te kunnen doen! 10 jaar geleden studeerde ik af als professioneel hondentrimster, ik opende meteen mijn eigen trimsalon waar mijn ouders wonen met groot succes . Door de jaren heen heb ik nog een cursus hondenmassage en T-touch bij dieren gevold. Helaas aan elk sprookje komt een einde en werd het tijd voor mijn eigen sprookje ! Dit vond ik in het mooie Ramsel ! Graag sta ik jullie ten dienste met al mijn ervaring en liefde voor de dieren! Je kan bij me langskomen voor een volledige verzorging, alsook alleen voor nageltjes knippen, voetjes bijwerken, ontwollen, een deugddoende wasbeurt, enzovoort. Uw hond is uw beste vriend, en verdiend dus de beste verzorging! Hopelijk tot binnenkort !

De Trimhoeve, een plaats waar uw hond met liefde en geduld behandeld wordt !


154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page